Bled

Lokacija Bled

Bled ima 23 pozicij za plakatiranje ki so zelo dobro vidne in odzivne predvsem obiskovalce iz drugih krajev Slovenije in tujine.

“Vaš oglas je vaša vizitka, ki odmeva tam, kjer je srce narave – Bled.”

Naroči zakup pozicij:  Bled s svojo alpsko čistostjo in slikovito jezersko kuliso ponuja edinstveno ozadje za vaše oglaševalske kampanje. Z našo storitvijo plakatiranja lahko vašo znamko umestimo na ključne točke okoli jezera, na glavni cesti, v idiličnih sosednjih vaseh, ob poljskih poteh in na poteh do gora, kjer se vaše sporočilo sreča z očmi domačinov in obiskovalcev.

  Naša storitev zagotavlja, da bo vaša oglaševalska sporočila ujela čar Bleda, z njegovimi naravnimi lepotami in kulturnim utripom, kar bo vašemu oglaševanju dodalo pridih avtentičnosti. Zavezani smo k temu, da vašo znamko povežemo z vsakim mimo vozečim, sprehajajočim ali raziskujočim duhom,

  ki se poda na to čarobno lokacijo. Pustite, da vaši plakati služijo kot most med vašim poslom in strankami, ki iščejo ravno to, kar ponujate. Izberite naše storitve in se prepustite, da vaša sporočila zablestijo na najlepših kotičkih Bleda, odražajoč vašo znamko v najboljši luči.

  Lokacije

  Izberite lokacijo kjer hočete oglaševati na naših plakatih

  Radovljica

  21 pozicij

  Mapa Bleda iz Slovenije

  Bled

  24 pozicij

  Lokacije cifra plakatiranja v Begunjah

  Begunje

  7 Pozicij

  Lesce

  11 Pozicij

  Žirovnica

  24 pozicij